Nezavisni Sindikat Pomoraca Putničkih Brodova Hrvatske
MENU
Aktualno
Nacionalni kolektivni ugovor
O nama
Glavni i Izvršni odbor NSPPBH
Otvorena pitanja
Zakoni i Pravilnici
FOND SOLIDARNOSTI
Komentari
Pristupnica
Arhiva
Ispisnica
FOTO GALERIJA
 RSS - Favorites

FORUMNezavisni Sindikat Pomoraca Putničkih Brodova Hrvatske - Split, Ante Petravića 23
ArhivaBOŽIĆNA ČESTITKA
Čestit Božić i obilje Božjeg blagoslova.

ArhivaČESTITKA ZA BLAGDAN SVETOG NIKOLE
Pomorcima, ribarima i svima koji žive s morem i od mora upućujemo srdačne čestitke povodom blagdana Svetog Nikole.

Arhiva(stari) Pravilnik o radu Fonda
__________

Arhiva1. sjednica Odbora Fonda solidarnosti NSPPBH
_________________________________

ArhivaPRIKAZ AKTIVNOSTI NSPPBH U 2010. GODINI
NSPPBH zahvaljuje svima koji su nam javno davali podršku za provođenje najavljenih akcija u 2010. godini. Ne zamjeramo onima koji za to nisu imali hrabrosti ali se nadamo da će ubrzo doći i njihovo vrijeme. Razočarani smo sa pojedincima koji su nas iz samo njima znanih razloga izdali, i okrenuli nam leđa, u ključnim trenucima naših akcija koje smo vodili isključivo u interesu boljitka cijele Jadrolinije. Za naše postignute rezultate, čije plodove uživaju i oni koji nas blate, platili smo previsoku cijenu i to zdravljem pojedinih čelnika ali vjerujemo da će dragi Bog kao i uvijek do sada sačuvati iskrene i hrabre.

ArhivaPrikupljanje potpisa za referendum protiv izmjena ZOR-a - Lipanj 2010
NSPPBH poziva sve hrvatske pomorce i djelatnike na kopnu u pomorskoj privredi da skupa sa punoljetnim članovima svojih obitelji daju potpis za raspisivanje referenduma protiv izmjena Zakona o radu jer je to potpis za bolju budućnost naše djece i svih nas zajedno.

ArhivaPrijedlog za održavanje sastanka - Travanj 2010
Smatramo da bi se održavanjem ovog sastanka i pravovremenim upoznavanjem pomoraca i djelatnika na kopnu u Društvu “ Jadrolinija “ od strane sindikata o dobivenim ohrabrujućim informacijama sa navedenog sastanka stvorilo pozitivno ozračje uoči skupova zaposlenika Društva “ Jadrolinija “ čije se održavanje po plovnim područjima očekuje tijekom mjeseca svibnja.

ArhivaPoziv članovima - Veljaca 2010
Poziv članovima za formiranje tima za pregovore

ArhivaPRIKAZ AKTIVNOSTI NSPPBH U 2009. GODINI
Tijekom 20009. godine predstavnici NSPPBH su bili aktivni u raznim pregovorima na kojima su sudjelovali predstavnici sindikata pomoraca, MMPI, Uprave Društva “ Jadrolinija “, udruge Mare Nostrum i malih brodara koji sudjeluju u javnom obalnom pomorskom prometu . . . . . . .

ArhivaNSPPBH uputio predsjedniku Uprave Jadrolinije zahtjev za održavanje sastanka - Rujan 2010
Kako bi se sačuvao socijalni mir NSPPBH zahtjeva da se u Splitu dana 11.10.2010. u 1100 sati u prostorijama Jadrolinije održi sastanak na kojem bi sudjelovali predstavnici Uprave Jadrolinije ( predsjednik Uprave, komercijalni direktor, tehnički direktor, kadrovski direktor, rukovoditelj dužobalnih i međunarodnih linija i inspektor za investicije ) i NSPPBH. Poželjno je da na sastanak također dođu predstavnici RV i SPH.

>>   1 2 3 4 5 6 > 

Design & Hosting: Poslovni forum  


Nezavisni Sindikat Pomoraca Putničkih Brodova Hrvatske - Split, Ante Petravića 23